Friday, 30 December 2016

Aku bersyukur kerana DIA

Assalamualaikum. Hahahha cehhh acah acah sweet ni ashik post berduka lara je kan. Hahahah ni nak post nak buat ucapan hahah kemain lagi. Terima kasih nak ucap kepada MOHD RAIS bakal suami ku. Yang tak pernah jemu melayan aku menyediakan kesenangan untuk ku. Aku bersyukur sangat kadang kadang mula lah saitan menghasut aku supaya aku banyak complain itu ini tak cukup lah, taknak design tulah. Kadang kadang tu sampai aku boleh terfikir bestnya dapat suami macam orang tu dia bagi kereta mahal mahal . Dan aku beristigfar banyak banyak aku kena bersyukur. Dia bernama MOHD RAIS dah menyediakan rumah untuk aku lepas kami berkahwin kami stay sana, barang barang perabot dia yang belikan, design rumah pun dia yang buat sendiri,beli kan  aku juga kereta Myv. Aku bersyukur sangat.Tapi tulah aku tak dapat nak balas dengan tolong dia beli barang barang rumah sikit sikit aku mampu lah. Yelah nak kahwin lagi, banyak benda aku nak kena bayar, kadang kadang tu aku cukup kan juga lah duit tu nak tolong dia.

Bersyukur sangat, kadang kadang dia ada juga merunggut dekat aku duit dia banyak habis sebersalah aku dekat dia tu. Aku banyak kali nasihat dia sekarang nak kenduri banyak benda kita kena beli, tapi biasa lah lelaki ego nak juga habis kan duit untuk rumah tu. Betul juga cakap dia tu nanti lepas kahwin nth dapat ke tidak nak beli barang barang ni sebab dah banyak keluar duit dekat kenduri je. Apa apa pun Terima Kasih terima aku seadanya terima kasih menjadi suami ku terima kasih untuk segala-galanya.



Sekian.............

No comments:

Post a Comment